Varje sommar tar vi in 40 traineer som under sex veckor får uppleva hur det är att arbeta som jurist på våra kontor i Stockholm, Göteborg respektive Malmö. Sommartraineeprogrammet finns till för att du som är juriststudent ska få en känsla för byrån och en praktisk introduktion till rollen som affärsjurist.

Som sommartrainee tillhör du en eller flera verksamhetsgrupper. Tillsammans med resten av teamet arbetar du med inkommande ärenden och får lära känna företagskulturen, affärsjuridiken och konsultrollen. Under hela perioden har du engagerade faddrar och kollegor vid din sida.

Ett försprång i karriären

Arbetsuppgifterna varvas med juridisk utbildning där du får bredda dina kunskaper och lära dig mer om arbetet i olika verksamhetsgrupper. För att du ska hinna lära dig så mycket som möjligt brukar även inslag som rättsfallsövningar och inspirationsföreläsningar från byråns klienter och medarbetare förekomma.

Lär känna dina kollegor

Varje traineesommar bjuder på flera sociala aktiviteter. Du kommer utan tvekan att knyta en mängd nya kontakter med jurister från byrån och studenter från andra universitet.

Ansökan

Sommartraineeprogrammet riktar sig framför allt till dig som läser termin sex till och med åtta på något av juristprogrammen i Sverige. Platserna är fördelade över våra tre kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Ansökningsperioden startar i början av november varje år och då hittar du annonsen under Lediga tjänster. Vänligen observera att vi inte behandlar ansökningar som inkommer via mail.