Är du nyfiken på rollen som associate och vill få inblick i arbetet och kulturen på en internationell affärsjuridisk byrå med en unik affärsmodell? Mannheimer Swartling tar emot praktikanter på vårt Malmökontor som en del av den obligatoriska praktikveckan under termin fem på juristprogrammet vid Lunds universitet. Ett bra tillfälle att lära känna oss och vår verksamhet lite bättre!

Under din praktikvecka hos oss får du lära dig mer om hur vi samarbetar för att kunna leverera knivskarp rådgivning med just den affärsmässiga och juridiska ”tvärkompetens” som uppdraget kräver. Du får uppleva hur vår kultur avspeglas både i vårt arbetssätt och hos våra medarbetare. Självfallet har du också en fadder och deltar i sociala aktiviteter. Du får under veckan ta del av bland annat följande:

  • Interaktivt praktikprogram med våra associates och partners i spetsen
  • Testa på hur vi arbetar i ett urval av våra verksamhetsgrupper
  • Arbeta med fiktiva case under vägledning och med återkoppling från våra jurister
  • Information om och inblick i rollen som associate

Praktisk information

Praktikveckan riktar sig till dig som läser kursen straff- och straffprocessrätt på termin fem vid Lunds universitet. Du har antingen ett uttalat intresse för affärsjuridik eller är nyfiken på om detta kan vara något för dig. Praktikveckan äger rum 8–12 januari 2024. När det går att söka till praktikplatserna hittar du annonsen under Lediga tjänster.