IntervjuJack Watson

Jack Watson, Juniorassistent

Jag sökte tjänsten som juniorassistent för att jag ville få inblick i arbetet på en affärsjuridisk byrå – en inblick som jag har fått redan efter några månader på Mannheimer Swartling. Byrån är en arbetsplats för den som vill utmanas. Här gäller det att alltid göra det lilla extra, och genom att arbeta med några av Sveriges främsta jurister utvecklar man snabbt ett kvalitetstänk.

Här gäller det att alltid göra det lilla extra, och genom att arbeta med några av Sveriges främsta jurister utvecklar man snabbt ett kvalitetstänk.

Som juniorassistent i verksamhetsgruppen Aktiemarknad hjälper jag till med både praktiska och administrativa uppgifter som kan variera från dag till dag. Det är väldigt sällan som jag vet exakt hur morgondagens arbetsdag kommer att se ut. Variationen får mig att längta till jobbet – och jag längtar sällan därifrån.

En av de stora fördelarna med att arbeta på Mannheimer Swartling är teamkänslan. Det finns en positiv laganda som genomsyrar varje vrå av kontoret. Inte konstigt att arbetsdagarna blir både roliga och inspirerande.

Ibland har jag mycket att göra, men jag får samtidigt chansen att hela tiden utveckla mina färdigheter. Det är nog det jag uppskattar allra mest med min tjänst – vetskapen om att allt arbete jag lägger ned nu kommer att göra mig väldigt gott, oavsett vad jag väljer att ta mig an i framtiden.