IntervjuEllen Hagström

Ellen Hagström, Juniorassistent

Det var på SACO-mässan som jag först fick upp ögonen för Mannheimer Swartling. Så här några månader senare kan jag säga att mina förhoppningar verkligen har införlivats. Som juniorassistent får man en inblick i affärsjuridiken på ett sätt som är helt unikt.

Som juniorassistent utvecklar man egenskaper som man har nytta av oberoende av vilken karriär man sedan väljer.

I rollen som juniorassistent har jag lärt mig otroligt mycket – framför allt tack vare de fantastiska kollegor som jag har förmånen att arbeta med varje dag. Jag assisterar juristerna och delägarna i verksamhetsgruppen Fonder och investeringar. Förenklat kan man säga att gruppen primärt strukturerar fonder och biträder fonder vid deras investeringar. Att få vara en del av ett team med denna specialistkompetens samtidigt som man effektiviserar byrån med administrativa och praktiska arbetsuppgifter är både spännande och utmanande.

Som juniorassistent utvecklar man egenskaper som man har nytta av oberoende av vilken karriär man sedan väljer. Den personliga utvecklingen i kombination med lagandan som genomsyrar kulturen på Mannheimer Swartling gör att jobbet ständigt känns meningsfullt.