StudentSommarjobba som affärsjurist hos oss

Varje år erbjuder vi 35 studenter möjligheten att genom vårt sommartraineeprogram prova på rollen som affärsjurist och arbetet på byrån vid något av våra kontor i Stockholm, Göteborg eller Malmö. 

Det sex veckor långa programmet ger dig en inblick i vår kultur, en praktisk introduktion till affärsjuridiken och konsultrollen samt ett stort socialt kontaktnät med jurister från byrån och studenter från andra universitet. 

Under programmet tillhör du en eller flera verksamhetsgrupper och tar del av och arbetar med de ärenden som kommer in under din tid på byrån. Arbetet varvas med utbildning för att du, utöver ärendehanteringen, ska få lära dig juridiken och få en förståelse för de olika verksamhetsgrupperna.

Utbildningsprogrammet, kunskapen hos de seniora kollegorna, de hjälpsamma faddrarna tillsammans med övriga medarbetare ger dig de bästa verktygen och ett genuint stöd för att du ska utvecklas och växa professionellt under dina veckor hos oss. Utöver utbildningspassen anpassar vi programmet med andra professionella delar, exempelvis rättsfallsövningar och inspirationsföreläsningar av klient.

Vi har även en rad sociala aktiviteter och olika gruppaktiviteter, allt för att du snabbt ska få en känsla för såväl arbetet som av oss som arbetar här. Nedan ser du ett exempel på hur utbildningsprogrammet kan se ut för en sommartrainee.

Program sommartrainee