20 november 2013 - Nyheter om byrån

Mannheimer Swartlings delägare Kristoffer Löf väljs in i ICDR Y&I:s styrelse

Mannheimer Swartlings delägare Kristoffer Löf har utsetts av International Centre for Dispute Resolution till en av fyra ledamöter i ICDR Young & International Executive Board.

Kristoffer Löf har tidigare tjänstgjort i ICDR Y&I´s Global Advisory Board, som består av 21 processjurister från 16 länder och som bistår Executive Board i sin verksamhet.

ICDR Y&I grundades 2004 och organisationens huvudsyften är nätverkande och utbildning inom det skiljedomsrättsliga området för unga skiljedomsjurister och akademiker. ICDR Y&I  har idag över 2 400 medlemmar från 96 länder. Kristoffer Löf kommer att sitta som styrelseledamot under en treårsperiod tillsammans med Samaa Haridi, delägare på Weil Gotshal & Manges i New York, Maxi Scherer, special counsel vid Wilmer Cutler Pickering Hale and Dorr i London, och Baiju Vasani, delägare vid Jones Day i London.

Kristoffer Löf är delägare på Mannheimer Swartling och medlem av byråns tvistlösningsgrupp. Han är specialiserad på skiljeförfaranden, med fokus på energi- och entreprenadtvister. Mannheimer Swartling är den ledande advokatbyrån inom tvistlösning i Norden och tillhör det absoluta toppskiktet inom det området i världen. Med mer än 70 jurister lokaliserade vid samtliga kontor i Sverige, liksom vid våra kontor i Kina, Ryssland och Tyskland, levererar tvistlösningsgruppen resultat för våra klienter i skiljeförfaranden över hela världen.

ICDR är den internationella grenen av American Arbitration Association (AAA). För mer information om ICDR och ICDR Y&I, gå till www.adr.org.