30 januari 2014 - Nyheter om byrån

Mannheimer Swartling vinnare av priset Real Estate Øresund Award 2014

Vid Øresundsinstituttets konferens Real Estate Øresund delade Centrum för fastighetsföretagande ut pris till Skånes bästa tjänsteföretag inom fastighetssektorn. Mannheimer Swartling vann inom kategorien Transaktionsjuridik med motiveringen ”För kunnig och handfast vägledning genom paragrafernas land”.

Johan Granehult, partner och medlem i byråns fastighets-,  infrastruktur och entreprenadgrupper, deltog i konferensen och tog emot priset. ”Ett trevligt erkännande för vårt fastighetsgäng i Öresund och samtidigt ytterligare ett erkännande för hela fastighetsgruppen eftersom vårt goda rykte i hela landet bidrar till att vi får den här typen av priser.”

Pristagarna utsågs av en jury bestående av tidigare fastighetsdirektör Börje Klingberg, Malmö stad, vice rektor Eva Engquist, Malmö högskola, och Stefan Lindvall, vd för Fastighetsägarna Syd.

Mer information om utmärkelsen.

Mer information om konferensen och Øresundsinstituttet

-----------------------

Mannheimer Swartling är Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Genom att kombinera juridisk spjutspetskompentens med branschkunskap erbjuder vi våra klienter kvalificerad affärsjuridisk rådgivning med stort mervärde. Vi är en fullservicebyrå med omfattande internationell verksamhet och uppdrag över hela världen.

Med ett team på 50 jurister som dagligen arbetar med fastighetsbranschens transaktioner och andra fastighetsrättliga frågor har Mannheimer Swartling norra Europas största grupp av fastighetsjurister. Antalet specialiserade jurister ger oss en unik kombination av kunskap och erfarenhet. Byråns fastighetsgrupp har samlat experter från alla relevanta rättsområden och drivs utifrån ett tydligt branschfokus. Mer information om gruppen.