8 november 2013 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling utsedd till Sveriges mest attraktiva rådgivare – för tionde året i rad

För tionde året i rad har Mannheimer Swartling blivit utnämnt till Sveriges mest eftertraktade juridiska rådgivare i BG Researchs årliga Klientbarometern.

”Vi är mycket stolta och glada över denna utmärkelse. Detta är ännu ett bevis på att vårt långsiktiga arbete med kompetensutveckling och kunskapsöverföring lockar både de duktigaste talangerna och de mest kompetenta specialisterna och uppenbarligen uppskattas detta också av våra klienter. Det är ju tack vare våra medarbetare som vi, för tionde året i rad, får denna fina utmärkelse.”, säger Jan Dernestam, Managing Partner.

Den fullständiga undersökningen redovisades i samband med en konferens och prisutdelning den 7 november. Det är tionde året som Klientbarometern genomförs. Undersökningen har besvarats av cirka 600 chefs- och bolagsjurister, VD:ar, ekonomichefer och personalchefer främst på företag med en årsomsättning som överskrider 100 miljoner. De har fått kvalificerade frågeställningar angående vilka kriterier som ligger till grund för deras val av byrå och specifik advokat. Klientbarometern genomförs av BG Research, som är ett självständigt undersökningsföretag inom Blendow Group.