19 mars 2010 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling utsedd till IFLR Law Firm of the Year: Sverige 2010

Mannheimer Swartling har ännu en gång utnämnts till "Law Firm of the Year: Sverige" vid International Financial Law Review (IFLR) Europe Awards som hölls den 18 mars i London. Det är den femte gången på sex år som byrån nu mottagit denna utmärkelse för sin kompetens inom finans- och bolagsrätt.

"Det är verkligen glädjande att ha ett sådant gott rykte inom dessa områden. Ännu viktigare, vi är tacksamma över att våra klienter vänt sig till oss under den globala finanskrisen och gett oss förtroendet att rådgiva dem i deras mest utmanande ärenden."

- Stefan Brocker, managing partner

I ”IFLR Guide to the World’s Leading Financial Law Firms 2010” är Mannheimer Swartling rankad Tier 1 i varje kategori som omfattar Sverige och elva personer rankas som "Leading Lawyer", vilket är flest av alla advokatbyråer i landet. IFLRs undersökning i Sverige omfattar följande områden: Capital Markets, Bank och Project Finance och Mergers and Acquisitions. Rankingen baseras på fyra kriterier: innovation, komplexitet, gränsöverskridande kapacitet och kvalitet på klientservice. Intervjuerna är gjorda med ledande finans- och affärsjurister och deras klienter.