11 maj 2012 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling utsedd till “Best Swedish Firm of the Year” för andra året i rad

Mannheimer Swartling har utsetts till “Best Swedish Firm of the Year” för andra året i rad i samband med ceremonin för Chambers Europe Awards for Excellence som hölls i Amsterdam den 10 maj 2012.

Utnämningen baseras på research som görs för Chambers Europe 2012 och återspeglar byråns framstående ställning i nyckelområden och anmärkningsvärda prestationer under de senaste 12 månaderna innefattande framstående arbete, en imponerande strategisk tillväxt och förträfflig klientservice. Mannheimer Swartling har tilldelats  denna utmärkelse tre gånger de senaste fem åren -  2009, 2011 och 2012.

”Vi är mycket glada över att Mannheimer Swartling har utnämnts till ’Best Swedish Firm of the Year,” säger Jan Dernestam, Managing Partner, Mannheimer Swartling. ”Vi är lyckosamma att ha förtroendet att hantera våra klienters mest utmanande affärer och vi strävar efter att överträffa deras förväntningar på oss i varje enskilt ärende, att förutse deras behov och att alltid leverera högsta kvalitet. Att vinna denna utmärkelse två år i rad visar på att vi är på rätt spår – och en påminnelse om att alltid sträva efter att ligga steget före.”

I 2012 års upplaga av the Chambers Europes förteckning över advokatbyråer är Mannheimer Swartling rankade i alla verksamhetsgrupper i Sverige och uppnår den högsta möjliga placeringen inom ”Band 1” i tolv kategorier, och över 40 av byråns jurister har rankats. Chambers and Partners publicerade även en internationell upplaga tidigare i år, Chambers Global, i vilken Mannheimer Swartling har nått mycket höga rankings inom verksamhetsområdena Bank och finans, Aktiemarknad, Bolagsrätt/M&A, Tvistlösning, Immaterialrätt och Rekonstruktion/Insolvens.