28 april 2015 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling utsedd till “Best Swedish Firm of the Year” av Chambers Europe

Mannheimer Swartling utnämndes till “Best Swedish Firm of the Year” vid en ceremoni i samband med Chambers Europe Awards for Excellence, som hölls i Amsterdam den 24 april 2015.

-    Vi är stolta och glada över att Mannheimer Swartling har utsetts till ”Best Swedish Firm of the Year,” säger Jan Dernestam, managing partner. Vi strävar efter att överträffa våra klienters förväntningar i varje enskilt ärende, att alltid leverera högsta kvalitet samt att bidra med innovativa råd och lösningar.

Utnämningen var den senaste i en rad erkännanden som byrån redan har mottagit i år. Vid en ceremoni i London för ett par veckor sedan utsågs Mannheimer Swartling av IFLR till ”Law Firm of the Year: Sweden”, i går i Washington DC tilldelades byrån ”Who’s Who Legal Country Award for Sweden”, samtidigt som byrån rönte höga bedömningar i den senaste upplagan av Legal 500.

-    Denna rad av utmärkelser samma år som vi firar vårt 25-årsjubileum visar att vi otvivelaktigt är på rätt spår. Men det inspirerar oss också att bli ännu bättre – så att vi kan behålla vår ledande position även under det kommande kvartsseklet.

Utnämningen baseras på research som görs för Chambers Europe 2015 och återspeglar byråns ledande ställning inom en rad nyckelområden samt uppmärksammade insatser under de senaste tolv månaderna, präglat av enastående arbete, en imponerande strategisk tillväxt och utmärkt service till klienterna. Mannheimer Swartling har nu tilldelats denna utmärkelse fyra gånger – 2009, 2011, 2012 och 2015 – och har varit nominerad varje år sedan utmärkelsen infördes för åtta år sedan.

I 2015 års upplaga av the Chambers Europes förteckning över advokatbyråer är Mannheimer Swartling rankad i alla verksamhetsgrupper i Sverige och uppnår den högsta möjliga placeringen, så kallad ”Band 1”, i 14 kategorier, samtidigt som fler än 45 av byråns jurister har rankats. Chambers and Partners publicerade även en internationell upplaga tidigare i år, Chambers Global, i vilken Mannheimer Swartling nådde mycket höga rankingar inom verksamhetsområdena Bank och finans, Aktiemarknad, Bolagsrätt/M&A, Tvistlösning, Immaterialrätt och Rekonstruktion/Insolvens.