12 mars 2015 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling utnämns till studenternas favoritbyrå för 13:e året i rad i Universums FöretagsBarometern 2015

För 13:e året i rad är Mannheimer Swartling ”Branschbäst” när Sveriges juridikstudenter röstar fram deras drömarbetsgivare. Även utanför advokatbranschen lyckades byrån befästa sin placering genom att för andra året i råd behålla andra platsen bland alla arbetsgivare, bakom Utrikesdepartement. Det framgår i Universums FöretagsBarometern 2015, som är den största årliga undersökning som görs vid Sveriges alla universitet och högskolor.

- Vi är väldigt stolta över att studenterna för 13:e året i rad utnämner oss till den mest attraktiva arbetsgivaren bland alla advokatbyråer. Det är både glädjande och sporrande att vi år efter år lyckas rekrytera och utveckla de skarpaste och mest passionerade juristtalangerna, säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

- Att vi vågar vara långsiktiga är en av många faktorer som bidrar till att vi lyckas attrahera Sveriges mest lovande jurister till Mannheimer Swartling. Men jag tror att det också handlar om att studenter inser styrkan av vår företagskultur – där samarbetet och kunskapsutbyte uppmuntras och alla medarbetare har en känsla att inte bara kunna påverka sin egen framtid – utan även hela byråns, fortsätter han.

FöretagsBarometern är en heltäckande och årligen återkommande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. Över 23 000 studenter från Sveriges universitet och högskolor har svarat på årets upplaga av undersökningen, som genomfördes mellan september 2014 och februari 2015. Resultaten presenterades den 11 mars 2015 i Stockholm.

För mer information vänligen se: http://universumglobal.com/rankings/sweden/student/2015/law/