21 mars 2019 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling utnämns till juriststudenternas mest attraktiva arbetsgivare i Universums FöretagsBarometern

Varje år röstar Sveriges universitets- och högskolestudenter fram sina framtida drömarbetsgivare i landets största studentundersökning, FöretagsBarometern. Resultaten presenterades den 20 mars 2019 i Stockholm. Mannheimer Swartling utsågs återigen till den mest attraktiva arbetsgivaren när Sveriges juriststudenter röstat fram sin framtida drömarbetsgivare inom den juridiska sektorn. Byrån har i smått fantastiska 17 år i rad toppat utmärkelsen som "branschbäst" bland advokatbyråer och för andra året i rad utser studenterna Mannheimer Swartling till den allra populäraste arbetsplatsen alla kategorier.

– Det är enormt glädjande att landets juriststudenter har utnämnt oss till den mest attraktiva arbetsgivaren alla kategorier. Som kunskapsföretag så är förstås våra anställda vårt allt och studenterna vår framtid, så vi är såklart oerhört glada och stolta över utmärkelsen, säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

– Lagandan ligger till grund för hur vi organiserar oss och hur vi arbetar. Detta fina samarbete har över åren visat sig vara ett synnerligen framgångsrikt sätt att driva en affärsjuridisk byrå på. Men, framför allt har det resulterat i en arbetsplats dit det är väldigt roligt att gå varje dag. Detta tror jag är en av faktorerna till att vi lyckas attrahera Sveriges skarpaste jurister, fortsätter Jan Dernestam.

FöretagsBarometern genomförs av Universum och är en heltäckande studentundersökning om karriär, arbetsliv och framtid. I år har över 25 000 studenter från landets universitet och högskolor deltagit i undersökningen och röstat fram Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare.