17 juni 2013 - Nyheter om byrån

Mannheimer Swartling söker erfaren M&A-jurist till Göteborg

Mannheimer Swartling erbjuder en unik plattform med sporrande kultur och internationella uppdrag – mitt i näringslivets centrum.

Nu förstärker vi vårt M&A-team i Göteborg och söker därför en jurist med flera års erfarenhet från advokatbyrå, bolag eller bank med inriktning mot transaktionsrelaterad juridik.
För oss är din personlighet minst lika viktig som goda formella meriter. Att du delar våra grundläggande värderingar, som baseras på samarbete, långsiktighet och generositet, värderar vi lika högt som ditt intresse och fallenhet för affärsjuridik och konsultrollen.
Vår starka klientbas ger dig möjlighet att vara med i händelsernas och näringslivets centrum. Vårt M&A-team har medverkat i flertalet av de mest uppmärksammade transaktionerna i regionen under senare år.

Som fullservicebyrå med specialistkompetens inom olika affärsjuridiska områden och branscher kan vi erbjuda goda förutsättningar till kompetensutveckling. Vårt utbildningsprogram samt möjlighet till secondment på något av våra utländska kontor eller hos klient ger dig chans att bygga på dina erfarenheter samt att utveckla din karriär ytterligare.

Varmt välkommen att ansöka. Klicka här och följ instruktionerna.