26 juni 2012 - Nyheter om byrån

Mannheimer Swartling och Helena Rempler vinnare på Europe Women in Business Law Awards

Mannheimer Swartling vann priser i ett flertal kategorier när Euromoney Legal Media Group Europe Women in Business Law Awards gick av stapeln den 20 juni i London.

På nationell nivå vann Mannheimer Swartling priset för Sverige, på pan-europeisk nivå vann byrån “Best gender diversity initiative by national firm” för ”Women’s network and professional development programme”, och Helena Rempler vann individuellt pris för “Best in insurance & reinsurance”.

Utöver att vinna dessa priser var byrån nominerad på pan-europeisk nivå i kategorierna “Best national firm mentoring programme” och “Best national firm for work-life balance”, och Eva Hägg var individuellt nominerad i kategorierna “Best in capital markets: equity” och “Best in corporate governance”.

”Mannheimer Swartlings förmåga att upprätthålla sin ledande position på marknaden kan vi till stor del tacka vår förmåga att rekrytera och behålla de bästa medarbetarna, vårt starka fokus på professionell utveckling och på en stark kultur byggd på Pure Lockstep. Vi är väldigt stolta över att se Helena Rempler och Eva Hägg  uppmärksammas för sina prestationer och kommer fortsätta våra ansträngningar på alla fronter för att se till att antalet kvinnor på ledande positioner i byrån - och inom det legala samfundet i Sverige och utomlands – fortsätter att växa.” – Jan Dernestam, managing partner.

Euromoney Legal Media Group Europe Women in Business Law Awards initierades för att uppmärksamma ansträngningar som byråer gör genom att sätta en standard inom kvinnovänliga arbetsplatser, och för kvinnor som leder vägen inom den legala sektorn genom Europa. Utmärkelserna uppmärksammar de bästa initiativen inom  jämställdhet, innovation, kvinnominoriteter, mentorskap, work-life balance, pro bono-arbete och talent management, och baseras på utgivarens research så väl som intervjuer med advokatbyråer och bolagsjurister.

För mer information om Euromoney Legal Media Group Europe Women in Business Law Awards och för att se nomineringarna, vänligen se:

Vinnare

Nomineringar