23 april 2009 - Nyheter om byrån

Mannheimer Swartling bästa advokatbyrån i Sverige

Chambers and Partners har utnämnt Mannheimer Swartling till ”Årets bästa svenska byrå” vid dess årliga Chambers Europe Awards for Excellence-tillställning som hölls igår kväll i London.

Mannheimer Swartlings exekutiva delägare Stefan Brocker: “Det känns hedrande att få en utnämning där vi uppmärksammas för “pre-eminence in key practice areas, notable achievements over the past year, outstanding work, impressive strategic growth and excellence in client service.”. Det här priset är ett bevis på både den höga kvalitet vi har bland medarbetarna och det förtroende som vi erhåller från våra klienter när de låter oss hantera sina mest utmanande ärenden”.

Chambers Europe placerade Mannheimer Swartling i toppen av den svenska legala marknaden, och särskilt uppmärksammat under ceremonin blev det arbete som byrån gjort för den svenska regeringen i samband med övertagandet och försäljningen av investmentbanken Carnegie och Max Matthiessen.

Utöver den europeiska rankingen så publicerar Chambers and Partners även en internationell matrikel, Chambers Global, i vilken Mannheimer Swartling tidigare i år erhöll högsta ranking i alla verksamhetsområden i Sverige.

Det brittiska förlaget och rankinginstitutet Chambers and Partners publicerar varje år en serie med legala guider och är ansedda att vara pionjärer inom analys av den internationella legala marknaden. Chambers Europe är en ranking som ger djupgående täckning av den europeiska legala marknaden, och utvärderar advokatbyråers kompetenser på en nationell och internationell nivå. För att få underlag så intervjuar Chambers klienter, men även konkurrenter som får uttala sig om hur de uppfattar advokatbyråernas kompetens och servicegrad. Chambers tar hänsyn till teknisk juridisk kunnande och expertis, professionellt utförande, service till klienter, affärsmässighet, omsorg, åtagande och andra kvaliteter som klienten uppskattar mest.

Mannheimer Swartling är den ledande affärsjuridiska byrån i Norden och har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Helsingborg, Frankfurt, Berlin, Moskva, S:t Petersburg, Shanghai, Hongkong, Bryssel och New York.