27 mars 2009 - Nyheter om byrån

Mannheimer Swartling återigen mest attraktiva byrån för juridikstudenter

För 7:e året i rad rankas Mannheimer Swartling högst bland landets advokatbyråer när juridikstudenterna får ange sin drömarbetsplats. Det framkom under torsdagskvällen när Universum presenterade sin årliga attitydundersökning av landets studenter.

- Det är oerhört glädjande att få det här kvittot på att vi är en så pass attraktiv arbetsgivare och att vårt arbete gentemot studenterna ger resultat, år efter år, kommenterar Mannheimer Swartlings VD Stefan Brocker och fortsätter:

- Att vi har lyckats vara juridikstudenternas förstahandsval bland byråerna ända sen man började med undersökningen 2003 är ett styrkebesked som känns otroligt bra, och visar på en jämn och hög kvalitetsnivå som är svårslaget.

Inom kategorin Juridik var UD den mest attraktiva arbetsgivaren följt av Åklagarna, EU kommissionen, Regeringskansliet och Mannheimer Swartling på femte plats. Över 2000 svar ligger till grund för årets attitydundersökning som är den sjunde i ordningen, och genomförs av Universum Communications mellan november 2008 och februari 2009.