28 oktober 2011 - Pressmeddelande

Mannheimer Swartling årets byrå och årets advokater

Mannheimer Swartling har återigen utnämnts till ”Klienternas favoritbyrå” i den årliga Klientbarometern. Det är åttonde året i rad som byrån tar hem priset som klienternas favorit inom affärsjuridik. Biörn Riese valdes till ”Årets advokat” och med André Andersson på topp tre och Olle Flygt på topp tio är Mannheimer Swartling den byrå med flest advokater i kategorin.

Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling:

”Att bli utsedd till klienternas favoritbyrå åtta år i rad talar sitt tydliga språk. Med tanke på att affärsjuridiken hela tiden blir allt mer konkurrensutsatt, är det viktigare än någonsin att vara lyhörd gentemot klienterna och arbeta proaktivt för att förutse och möta deras behov. Klienterna har under de senaste åren blivit mycket mer selektiva i sin syn på byråerna och vi investerar kontinuerligt oerhört mycket tid och resurser på att anpassa vår verksamhet så att vi hela tiden kan möta klienternas behov. Denna utnämning är förstås ett kvitto på att vi återigen lyckats. Vår framgång grundas i att vi arbetar med fantastiskt duktiga kollegor som med hårt arbete, passion och framförallt lagarbete alltid sätter våra klienters intresse före allt annat och därmed vinner vi deras förtroende, år efter år.”

Den fullständiga undersökningen redovisas i samband med konferens och prisutdelningen den 27 oktober. Det är åttonde året som Klientbarometern genomförts. Undersökningen har besvarats av cirka 1300 chefs- och bolagsjurister, VD:ar, ekonomichefer och personalchefer främst på företag med en årsomsättning som överskrider 100 miljoner. De har fått kvalificerade frågeställningar angående vilka kriterier som ligger till grund för deras val av byrå och specifik advokat. Klientbarometern genomförs av BG Research, som är ett självständigt undersökningsföretag inom Blendow Group.