24 juni 2013 - Nyheter om byrån

Helena Rempler ”Best in insurance & reinsurance” på European Women in Business Law Awards

Helena Rempler, Mannheimer Swartling, delägare och ordförande i verksamhetsgruppen Försäkring, har tilldelats den individuella utmärkelsen ”Best in insurance & reinsurance” på Euromoney Legal Media Group Europe Women in Business Law Awards som hölls den 20 juni i London. Det är andra året i rad som Helena Rempler får utmärkelsen.

Mannheimer Swartling var även nominerad till den nationella utmärkelsen och Eva Hägg var individuellt nominerad i kategorin ”Best in corporate governance”.

– Vi är väldigt stolta över att Helena Rempler och Eva Hägg uppmärksammas för sina individuella prestationer som ledande inom sina respektive rättsliga områden i Europa. Våra ansträngningar för att skapa en arbetsmiljö där de bästa medarbetarna, män och kvinnor, ges goda möjligheter att utvecklas inom byrån kommer att fortsätta. Det är avgörande för Mannheimer Swartlings långsiktiga framgång, säger Jan Dernestam, Managing Partner.

Euromoney Legal Media Group Europe Women in Business Law Awards har tillskapats dels för att uppmärksamma advokatbyråers framsteg genom att sätta en standard när det gäller arbetsplatser där kvinnor trivs och ges en utvecklingspotential, dels för att uppmärksamma ledande kvinnor inom den juridiska sektorn över hela Europa. Utmärkelserna uppmärksammar de bästa initiativen inom jämställdhet, innovation, kvinnor inom minoritetsgrupper, mentorskap, work-life balance, pro bono-arbete och talent management och baseras på utgivarens egen research samt intervjuer med klienter och övriga advokatbyråer.

Mer information om Euromoney Legal Media Group European Women in Business Law Awards finns här.