14 december 2016 - Pressmeddelande

För fjärde året i rad - Mannheimer Swartling högst rankad i klientundersökning

Mannheimer Swartling har för fjärde året i rad blivit högst rankad i kategorin "Overall performance" då TNS Sifo Prospera Tier 1 Law Firm gjorde sin årliga undersökning. Advokatbyrån har enligt undersökningen vunnit med stor marginal över den rankade tvåan, ett resultat som är unikt.

– Att leverera rådgivning och service av högsta kvalitet till varje klient är något vi ser som en självklarhet. Vi är därför otroligt stolta över att för fjärde året i rad få denna ranking. Vi ser det som ett kvitto på att vårt arbetssätt och klientfokus är framgångsrikt, säger Jan Dernestam, Managing Partner på Mannheimer Swartling.

Vidare säger Jan Dernestam att rankingen inte hade varit möjlig, om det inte vore för de klienter som tar sig tid att ge feedback.

– Vi är mycket tacksamma för den feedback vi får, både i denna undersökning men även under andra möten under året. Tack vare den kan vi fortsätta att utveckla vårt arbetssätt och våra tjänster med utgångspunkt i klienternas behov och affärsutmaningar.

TNS Sifo Prosperas undersökning genomfördes mellan juni-september 2016. Syftet med undersökningen är att utvärdera affärsjuridiska byråer, genom att granska över 200 Sverigebaserade företag som köper juridiska tjänster för minst 2 miljoner kronor om året. Här ingår chefer och bolagsjurister, verkställande direktörer, ekonomichefer och transaktions- och affärsutvecklingsansvariga. De har alla betygsatt olika aspekter av advokatbyråernas tjänster. Bland de 16 kriterier som bedöms finns juridisk kompetens, affärsmässighet, affärsmoral, prissättning samt förmåga att hantera stora projekt.