25 juni 2013 - Pressmeddelande

Anders Nordström ny delägare på Mannheimer Swartling

Anders Nordström, en av Sveriges ledande jurister inom arbetsrätt, inträder som ny delägare i Mannheimer Swartling. Anders har omfattande erfarenhet inom arbetsrätt med speciellt fokus på arbetsrättsliga tvister och skiljeförfaranden samt övergång av verksamhet och andra strukturella förändringar i samband med fusioner och förvärv.

- Vi är mycket glada att Anders väljer att bli delägare på Mannheimer Swartling. Med rekryteringen av Anders förstärker vi ytterligare vårt erbjudande till byråns klienter inom arbetsrätt. Detta är ett led i vår ambition att fortsatt erbjuda byråns klienter den bästa kompetensen på marknaden inom samtliga väsentliga juridiska discipliner, baserat på Mannheimer Swartlings fullserviceerbjudande. Arbetsrätt är en viktig och efterfrågad kompetens bland våra klienter, säger Jan Dernestam, Managing Partner för Mannheimer Swartling.

Anders Nordström kommer närmast från Linklaters i Stockholm, där han varit chef för det nordiska arbetsrättsteamet sedan 2001. Anders är rankad som ledande inom arbetsrätt bl.a. av Chambers Global, Chambers Europe (Band 1) och Legal 500 (Leading Individual).

Anders kommer att börja på Mannheimer Swartling omkring den 1 oktober 2013.