Varmt välkommen till Mannheimer Swartling 

Mannheimer Swartling utvecklas ständigt. Anledningen är att vi kontinuerligt strävar efter att ligga steget före det som händer på marknaden – allt för att kunna möta våra klienters skiftande behov i en omvärld i snabb omvandling.

Vi har dock några viktiga grundpelare som vi aldrig ändrar. Till dessa hör att vi alltid levererar högsta kvalitet i vår rådgivning, att vi har en mycket långsiktig syn både på våra klienter och på oss själva och att vi leder utvecklingen i hela branschen.

Vi finns alltid här för våra klienter och vi vill vara en partner som kan stötta och vara proaktiva genom att erbjuda innovativa råd och lösningar.

Vår verksamhet handlar inte bara om enskilda uppdrag, utan mer om att leverera en ständigt pågående tjänst. Vi finns alltid här för våra klienter och vi vill vara en partner som kan stötta och vara proaktiva genom att erbjuda innovativa råd och lösningar. Det är på så sätt vi identifierar nya behov och utvecklar våra tjänster.

Detta förutsätter en nära relation till våra klienter. Det kräver också att vi ständigt överträffar deras förväntningar och arbetar hårt för att leva upp till deras förtroende. Vårt mål är att ständigt leverera bästa möjliga rådgivning, oavsett omständighet, bransch och tidpunkt.

Ett kvitto på att vi lyckas är att våra klienter stannar kvar hos oss. Många av dagens klienter har vi arbetat med i flera decennier. Vi har funnits där i med- och motgång, i låg- och högkonjunktur. Vi vet att klienterna räknar med att vi ska finnas där. Det är både glädjande och sporrande. Det är också en anledning till att vi vågar vara långsiktiga och ständigt fortsätter vårt arbete med att säkerställa byråns framtid genom nya rekryteringar av de bästa juristtalangerna. Vi investerar också kontinuerligt i kunskapsöverföring – inom byrån och tillsammans med våra klienter.

Vårt mål har sedan starten varit att bygga den bästa affärsjuridiska advokatbyrån; att vara en ledande aktör inom branschen samtidigt som vi är ett ansvarsfullt företag gentemot vår omvärld. Detta – i kombination med ett orubbligt fokus på kvalitet – har präglat verksamheten sedan jag började på byrån för 20 år sedan. Det har också varit en stark drivkraft både för mig och många av mina medarbetare som liksom jag har valt att ägna vår karriär åt byrån. Ett viktigt gemensamt mål för oss är att vi ska bidra till byråns framgång och lämna efter oss en verksamhet som har blivit ännu lite bättre till kommande generationer.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer.

Jan Dernestam

Jan Dernestam, Managing Partner och Verkställande Direktör

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2017.