Om byrånVi är den ledande affärsjuridiska advokatbyrån i Norden

Om byrån

Mannheimer Swartling är Nordens ledande affärsjuridiska advokatbyrå. Bland våra klienter finns framstående svenska och internationella företag och organisationer.

Våra omkring 400 jurister är specialiserade inom olika affärsjuridiska områden och branscher. Det innebär att vi förstår våra klienters affärsmässiga utmaningar, samtidigt som vi har den juridiska spetskompetensen att hitta de bästa lösningarna på dessa.   

Vårt grundläggande mål är att alltid överträffa våra klienters förväntningar. Vi ägnar därför stor omsorg åt att rekrytera, behålla och utveckla de mest passionerade juristtalangerna. Vår affärsmodell bygger på denna laganda, som finns djupt förankrad i vår företagskultur.

Långsiktighet i synen på både klienter, verksamhet och medarbetare är en viktig del av vår kultur. Det innebär att samarbetet med klienter ofta löper över flera decennier. Det innebär också att vi ligger i framkanten av utvecklingen av nya tjänster inom juridik.

Vi arbetar brett, både när det gäller typ av uppdrag och geografi. Verksamheten bedrivs genom egna kontor i Sverige, Ryssland, Kina, USA och Bryssel samt i nära samarbete med andra framstående internationella byråer.

Våra kontor

Om byrånRapporter

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2015.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2013.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2011.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2010.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2009.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2008.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2007.

Välkommen att ladda ned och läsa Mannheimer Swartlings årsrapport för 2006.