StudentSommarjobba som affärsjurist hos oss

Varje år erbjuder vi cirka 30 juriststudenter möjligheten att prova på rollen som affärsjurist på våra kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller Helsingborg.  

Det sex veckor långa programmet ger dig en god inblick i vår kultur, en praktisk introduktion till affärsjuridiken och konsultrollen samt ett stort socialt kontaktnät med jurister från byrån och studenter från andra universitet. 

Under programmet tillhör du en eller två verksamhetsgrupper och arbetar med de ärenden som kommer in under din tid på byrån. Arbetet varvas med utbildning för att du ska få en fördjupad förståelse för våra olika verksamhetsgrupper, och varje år tar vi även fram nya rättsfallsövningar och inspirationsföreläsningar i samarbete med våra klienter.

Genom utbildningsprogram, vägledning från seniora kollegor och hjälpsamma faddrar får du de bästa förutsättningarna för att utvecklas och växa professionellt under dina veckor hos oss. Och genom många sociala aktiviteter lär du snabbt känna både oss och de andra sommartraineerna.

Sommartraineeprogrammet riktar sig till dig som under våren studerar termin 6-8 och är nyfiken på rollen som affärsjurist. Ansökningsperioden startar i början av december varje år och då finner du annonsen under lediga tjänster på vår hemsida. Har du frågor innan dess, tveka inte att ta kontakt med oss så berättar vi mer!

 

Program sommartrainee